Civity Klantendag

 

De Civity klantendag 2019 is verplaatst van 20 juni naar 10 oktober 2019.

 

 

Datum : 10 oktober 2019 van 13:00 tot 17:30 uur

Locatie: kantoor Civity, Handelsweg 6-1, Zeist

aanmelden kan via deze pagina

We nodigen je graag uit voor onze informatie- en inspiratiemiddag op donderdag 10 oktober 2019. Tijdens deze middag vertellen we over onze nieuwe producten en partners en brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

PROGRAMMA

 

Snuffelfiets

Samen met onze partner The Urban Future laten we zien wat je kunt doen met de data van de Snuffelfiets.
In samenwerking met de provincie Utrecht en het RIVM rijden 500 fietsen rond met een mobiele sensor om de luchtkwaliteit, routes en wegconditie te meten. Civity verzamelt de data en maakt op basis van de data een dashboard.


 

Datacatalogus
We demonstreren hoe de gemeente Den Haag de datacatalogus gebruikt. De gemeente zet de catalogus in om haar data in kaart te brengen en te organiseren. Dit is een grote uitbreiding op Dataplatform met workflow, definities en notificaties. 


Storytelling met data
Wil je de open data van Dataplatform combineren en verschillende datasets op 1 kaart vertonen? Samen met onze partner Nieuwland ontwikkelen we een oplossing om kaarten en grafieken eenvoudig samen te stellen. 


 

Slim Melden
Voor Slim Melden zijn twee nieuwe toevoegingen beschikbaar die het meldingsproces nog gemakkelijker maken. We laten zien hoe de behandelapp en het admin center in de Slim Melden omgeving werken.


Internet of Things in gebouwen
Samen met onze Zweedse partner Sensative laten we zien hoe data, IoT en een open platform kunnen helpen om slimmere steden en gebouwen te maken.


 

Tot slot presenteren we de nieuwe versie van het Dataplatform die we hebben ontwikkeld voor de steden Malmö en de regio Stockholm.

Het programma is zo opgesteld dat er gelegenheid is om ideeën te delen en kennis uit te wisselen.

 

Heel graag tot ziens!