Aanmelden nieuwsbrief

Mis de nieuwste ontwikkelen op gebied van open data niet langer. Met de Civity-nieuwsbrief die vier keer per jaar wordt verstuurd, ben je altijd als eerste op de hoogte van de slimme data-oplossingen. Schrijf je nu in!


Uitschrijven kan op elk moment.

 

Voordelen op een rij:

 • Inspiratie
  In onze nieuwsbrieven vind je inspiratie voor jouw aankomende (open) data project.
   
 • Nieuwste open data ontwikkelingen
  WIj informeren je over de nieuwste ontwikkelingen op gebied van open data.
   
 • Verhalen uit de praktijk
  We delen veel verhalen uit de praktijk waarin organisaties do's en don'ts delen.

Voorgaande nieuwsbrieven

 

Januari 2019

Onderwerpen: De gemeente Velsen vertelt over haar ervaring met Slim Melden en de provincie Utrecht over het Groene Fietsproject. Daarnaast lees je over de Open Data Monitor Gemeenten en de doorontwikkeling plannen van Civity in 2018.

 

September 2018

Onderwerpen: We vertellen over de ontwikkeling van de Open Data Monitor Gemeenten en hoe je crowdsourcing kan inzetten om een dataset te verrijken. Tot slot laten we zien hoe data kan helpen bij klimaatvraagstukken.

 

Juni 2018

Onderwerpen: Hoe je met Datasafe veilig gegevens kan uitwisselen intern of met een externe partij. Het datalab waar iedereen inspiratie opdoet voor datavisualisaties. Groningen vertelt over Dataplatform.

 

Maart 2018

Onderwerpen: Data-adviesdiensten die je helpen bij datagedreven/informatiegestuurd te werken. Uitleg over Slim Melden. Data van alle stembureau's beschikbaar op Dataplatform.